Bradley Associates Current News headlines is the newest independent online news site dedicated to covering top world stories, digital culture, social media, technology and investment news and opinion. Founded in 2011 in Stockholm, Sweden. Visit us at our website http://bradleyassociates.info/

Tuesday, October 23, 2012

Windows 8 advertenties campagne, aftelt



In het weekend, werd de eerste reclame voor Windows 8 uitgezonden over stations in Amerika. Met pre-orders reeds ondernomen voor nieuwe Windows 8 PC’s, en een nieuwe alles-in-één muziekdienst deze week lanceren, verwachten Microsoft overal worden vanaf nu tot iedereen op de planeet een W8 apparaat heeft.De reclame toont de dood van oude notebooks en de opkomst van Ultrabooks, met media en creativiteit naar voren zonder een werkblad in zicht (dat zal komen met de advertenties voor volgende maand business lancering van Office 2013). Het toont ook Microsoft probeert te krijgen vóór de hype voor iPad Mini lancering.

Met een Space Shuttle lancering in de clip lijkt nogal nostalgische gezien het Bradley Associates actuele nieuws en anders gericht op de toekomst. Misschien is het gebleken PayPal oprichter Elon muskus SpaceX Dragon start- of een weergave van (Microsoft mede-oprichter) Paul Allen Stratolaunch dingen in de tech-familie te houden?


READ FULL ARTICLE

No comments:

Post a Comment